PREMIUM - Schilderij - Amsterdam Herengracht NEON - 140x180cm

€3.249,00 €949,00
* Stukprijs: €0,00 /
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: voor 15:00 besteld, zelfde werkdag verzonden - of bel 0652864499 om af te halen in Nieuw-Vennep

Uniek en eenmalig schilderij van kunstenaar Rick Triest

De Herkenbare stijl van Rick Triest: kleurrijke schilderijen van Amsterdam, Koeien en Kippen. De composities zijn opgebouwd uit diverse lagen verf en technieken. De werken zijn eigentijds en kleurrijk.

 

✅ Maat : 140x180x4,5 cm

✅ Inclusief certificaat van echtheid

✅ Snelle en betrouwbare verzending met verzekering en track and trace

✅ Met de hand geschilderd en gesigneerd door Rick Triest

✅ Acryl op doek

 

De schilderijen van Rick Triest zijn alleen als origineel verkrijgbaar.

“Kleurrijk-Figuratief” is de term waarmee kunstenaar Rick Triest (autodidact ‘’89) zijn schilderijen het liefst omschrijft; “Een unieke eenmalige combinatie van werkelijkheid en fantasie, expressief, emotioneel en altijd rijk aan bonte kleuren.” Thema’s zijn koeien/kippen en vaak al Amsterdam en stadsgezichten in opdracht.

De composities in de schilderijen van Rick Triest zijn kleurrijk en opgebouwd uit diverse lagen verf, en technieken welke hij ontwikkeld heeft in zijn zoektocht als autodidact kunstenaar. De speelse lijnen liggen vaak al dik op het doek en geeft elk werk zijn eigen dynamiek. De werken zijn eigentijds, vrolijk, kleurrijk en dynamisch modern. De werken passen uitstekend in een landelijk woonstijl maar ook zeker in een modern of industrieel interieur.

Rick heeft meer dan 10 jaar ervaring als kunstenaar en heeft nationaal en internationaal geëxposeerd. De werken zijn terug te vinden in diverse bedrijfscollectie‘s waaronder hotel ondernemingen. Op de website kunt u alles lezen over het werk van Rick Triest bij de referenties, de reviews, en werk in opdracht waar alle beschikbare en verkochte werken staan vermeld.

Dit Unieke kunstwerk van Rick Triest sturen we zorgvuldig en aangetekend op. Onze zendingen zijn volgbaar met track and trace code en verzekerd voor het aankoopbedrag.

Voor meer vragen kunt u contact met ons opnemen via:

Email: [email protected]

Tel: 0031- (0) 6 52864499

Klik hier om het atelier & gallery te bezoeken (info & route)

Maat 10: 140x180 cm - Aluminium Frame
Kunstenaar: Rick Triest
Certificaat: Inclusief, gesigneerd
Gesigneerd: Handgesigneerd
Jaar: 2020
Techniek : Origineel - Acryl op doek - Mix Media
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen