FIRST ART FAIR 2022

The FIRST ART FAIR is a sparkling fair for contemporary art. The third edition of the fair will be held from Thursday 24 to Sunday 27 March 2022. The First Art Fair is the only fair where independent artists and galleries present themselves together. At the fair you will find painting and sculpture, glass, photography and jewelry by hundreds of renowned and young artists spread over the stands of approximately 25 galleries and more than 75 artists from all over the Netherlands.

OPENING

De First Art Fair wordt op donderdag 20 januari feestelijk geopend door Sylvana Simons, partijleider van BIJ1 en namens die partij lid van de Tweede Kamer en fractievoorzitter. Als openingshandeling zal zij het portret onthullen dat Wim Heldens, wiens werk op de First Art Fair wordt gebracht door Galerie Mooiman uit Groningen, van haar heeft gemaakt. Het portret zal op de First Art Fair voor het eerst te zien zijn.

 

OPENINGSTIJDEN

Donderdag 20 januari van 16.00 – 21.00 uur (opening)
Vrijdag 21 januari van 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 22 januari van 11.00 – 18.00 uur
Zondag 23 januari van 11.00 – 18.00 uur

TOEGANGSPRIJZEN

Aan de kassa:
Volwassenen: € 12,50
< 18 Jaar: € 8,-
Kinderen tot 12 jaar: gratis

ADRES, ROUTE EN PARKEREN

Passenger Terminal Amsterdam is gelegen aan Piet Heinkade 27, 1019 BR Amsterdam.
De locatie is uitstekend bereikbaar via auto, tram, trein en boot. Er is een openbare parkeergarage onder de PTA (betaald parkeren). 

PRAKTISCHE INFORMATIE TEN AANZIEN VAN COVID-19

Bij binnenkomst in de PTA dient een geldig coronatoegangsbewijs getoond te worden, waaruit vaccinatie, herstel, of een negatieve testuitslag – niet ouder dan 24 uur – blijkt, alsmede een geldig identiteitsbewijs. Op www.coronacheck.nl is informatie te vinden over het downloaden van de app, of het uitprinten van een alternatief op papier.

De First Art Fair volgt de meest recente maatregelen van het RIVM. Indien de huidige maatregelen wijzigen zal de First Art Fair haar beleid aanpassen om aan de door de overheid gestelde richtlijnen te voldoen.

OVERIGE INFORMATIE

Fotograferen is alleen toegestaan met toestemming van de exposant. Honden worden op de beursvloer niet toegestaan. Grote tassen en rugzakken dienen bij de garderobe in bewaring te worden gegeven. De beurs wordt streng beveiligd en de beveiliging is bevoegd te visiteren.

 

Login

Forgot your password?

  • All your orders and returns in one place
  • The ordering process is even faster
  • Your shopping cart stored, always and everywhere

compare0

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? YesNoMore on cookies »